Business Construct

Antreprenori locali. Ioan Teslaru din Bacău a făcut afaceri de 961 mil. lei în 2020 cu fabrica de plasă sudată InterTransCom

Ioan Teslaru, proprietarul InterTransCom Impex

Ioan Teslaru, proprietarul InterTransCom Impex

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.02.2021, 09:00 1573

InterTransCom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, a ajuns la afaceri de 961 mil. lei în 2020, după o creştere cu 30% a busi­nes­su­lui faţă de anul prece­dent. Compania, de­ţi­nută de antrepre­no­rul Ioan Teslaru, estimează ca, în 2021, avansul să fie de 20%, ceea ce ar duce busi­nes­sul la peste 1,1 mi­liarde de lei.

Cu 370 de angajaţi în prezent, InterTransCom are în plan să mărească personalul, în con­diţiile unor planuri de creştere a acti­vi­tăţii. „Încă efectuăm angajări, de­oare­ce volumul de muncă este unul ri­dicat. Anul acesta avem investiţii în de­rulare în valoare de 2,5 mil. euro, in­ves­tiţii ce constau în echipa­mente industriale“, adaugă Ioan Teslaru.

Compania din Buhuşi este deţinută integral de an­tre­pre­norul Ioan Teslaru, după cum ara­tă infor­ma­ţiile de la Registrul Co­mer­ţului. InterTransCom deţine o fabrică de plasă sudată în Buhuşi şi dispune şi de un parc auto propriu for­mat din camioane, pu­nând la dispoziţie ser­vi­cii de încărcare şi descărcare auto şi feroviară, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO