Business Construct

Cehii de la Antares au produs scaune de 3 milioane de euro la Cluj

Cehii de la Antares au produs scaune de 3 milioane de...

Autor: Laurentiu Cotu

04.08.2014, 00:04 214
Producăttorul de scaune ergonomice de birou Antares România, subsidiară a grupului ceh Antares, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de aproape 3,3 mil. euro, în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Producătorul clujean şi-a bugetat pentru acest an o creş­te­re de 9-10% a afacerilor faţă de 2013, când a avut venituri to­tale de peste 29,7 mil. lei (6,7 mil. euro).
 
„Evoluţia pieţei pare a fi una favorabilă în 2014, cu oportunităţi de creştere atât în consumul intern, cât şi la ex­port. Lucrăm la lansarea unei oferte pentru scaune de am­fi­teatru şi săli de auditorium, pe care le vom scoate pe piaţă pâ­nă la începerea noului an universitar“, a declarat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, director general Antares România. 
 
În 2013 Antares a achiziţionat brandul ID Point, pentru segmentul HoReCa şi soluţii pentru casă, în vederea dezvoltării activităţii pe acestă zonă. Colecţia ID Point a adus pentru Antares noi colaborări cu producătorii italieni Pedrali, Domitalia şi MIDJ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO