Business Construct

Elmas Braşov trimite 15% din lifturi la export

Elmas Braşov trimite 15% din lifturi la export

Autor: Laurentiu Cotu

26.09.2014, 00:05 302
Producătorul de ascensoare Elmas Braşov esti­mează o creştere cu 5-7% a volumului vânzărilor în acest an faţă de 2013 şi mizează pe un avans şi la export până la 15% din cifra de afaceri, faţă de 7-8% anul trecut, pe fondul creşterii capacităţii de producţie.
 
„Anul acesta putem atinge un volum de ascensoare livrate şi montate în creştere cu 5-7% faţă de anul 2013. La export s-au livrat în cursul anului 2014 ascensoare Elmas de mare capacitate, ascensoare auto şi ascensoare de marfă, pentru diferite destinaţii precum showroom-uri auto, clădiri de birouri sau clădiri rezidenţiale“, a declarat Marius Paraipan, brand manager la Elmas Braşov.
 
Compania a livrat pe piaţa locală ascensoare de persoane şi de marfă pentru proiecte din domeniul medical, rezidenţial, hotelier, office, centre comerciale şi ascensoare  personalizate pentru clădiri de patrimoniu.
 
„Într-un proiect important din zona Cotroceni au fost montate până acum 12 ascensoare, iar anul viitor vor fi livra­te şi montate încă 14 ascensoare“, a afirmat Marius Paraipan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO