Business Construct

Final Distribution şi-a majorat afacerile cu 10%. „Cererea e ceva mai mare“

Dan Mircescu, acţionar al Final Distribution

Dan Mircescu, acţionar al Final Distribution

Autor: Andreea Neferu

20.08.2015, 00:04 140

Dan Mircescu, omul de afaceri care controlează producătorul şi importatorul de sisteme pentru acoperişuri Final Distribution, spune că vânzările companiei au crescut cu circa 10% în primul semestru al acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Piaţa e în uşoară creştere, este o cerere ceva mai mare, dar ne menţinem în aceleaşi cifre ca anul trecut în ceea ce priveşte marjele (de profit – n. red.), pentru că preţurile au stat pe loc sau chiar au scăzut. Primul semestru a fost ajutat şi de vremea mai bună“, spune Mircescu.

Compania Final Distribution, cu sediul în Băicoi, judeţul Prahova, mizează pe o creştere de 10% a cifrei de afaceri anul acesta, până la 5,5 milioane de euro, în contextul unei reveniri a pieţei construcţiilor, potrivit celor mai recente informaţii. În primul semestru, lucrările de construcţii au crescut cu peste 10%, susţinute în special de zona de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, potrivit datelor de la Statistică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO