Business Construct

Guvernul a alocat 25 mil. lei pentru investiţii în judeţul Satu Mare

Guvernul a alocat 25 mil. lei pentru investiţii în...

Autor: Laurentiu Cotu

01.04.2014, 18:00 88

Guvernul a alocat judeţului Satu Mare suma de 25 mil. lei (circa 5,5 mil. euro) pentru continuarea şi finalizarea unor lucrări de investiţii, dar şi pentru demararea unor noi proiecte. Contractele de finanţare au fost semnate astăzi între Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Consiliul Judeţean Satu Mare, conform unui comunicat al CJ Satu Mare.

’’Este important pentru judeţul Satu Mare faptul că 25 de milioane de lei sunt alocaţi de Guvern pentru continuarea şi finalizarea unor lucrări, dar şi pentru unele noi. Suma vine în completarea celei de anul trecut, de 14 milioane de lei. Avem o listă lungă de investiţii care va transforma judeţul Satu Mare într-un şantier’’, a declarat Adrian Ştef, preşedintele CJ Satu Mare.

Banii vor fi alocaţi pentru investiţii în comunele Bixad, Beltiug, Vama, Certeze, Gherţa Mică, Supur, Turţ, Turulung, Călineşti Oaş, Craidorolţ, Săuca, Valea Vinului, în special pentru realizarea unor reţele de alimentare cu apă, canalizare, staţii de epurare sau pentru lucrări de reabilitare, modernizare şi asfaltare a drumurilor comunale.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO