Business Construct

O nouă „lovitură” a CTP în sectorul logistic: grupul cumpără cu 35-45 mil. euro parcul Prologis de peste 100.000 mp de la americani

O nouă „lovitură” a CTP în sectorul logistic:...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.09.2015, 13:02 1179

Dezvoltatorul CTP cu sediul în Olanda  preia Prologis Park Bucharest A1 din România, deţinut de compania americană Prologis şi care are chiriaşi precum Cargo Partner, Geodis, Gefco sau Quehenberger .

Tranzacţia este estimată la 35-45 de milioane de euro, potrivit surselor ZF.

Prologis este printre primele parcuri logistice din apropierea Capitalei, investiţia fiind estimată la peste 100 mil. euro.

 CTP bifează astfel a patra tranzacţie pe piaţa românească în acest an, ultima achiziţie fiind preluarea proiectului Deva Logistics Park, redenumit CTPark Deva. Anterior, grupul a mai preluat şi Mercury Logistics Park din Capitală (100.000 mp) şi a parcului logistic Cefin Arad (90.000 mp).

CTP se concentrează pe pieţele din Europa Centrală şşi-a extins recent numărul de proiecte în România, în special pentru a satisface clienţii existenţi. CTP construieşte spaţii industriale dedicate companiilor de producţie, iar portofoliul său va însuma 3 milioane de metri pătraţi pâ la finalul anului. declarat Remon Vos, CEO şi unul dintre fondatorii CTP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO