Business Construct

Peste 10.000 de unităţi rezidenţiale sunt în construcţie în Bucureşti

Peste 10.000 de unităţi rezidenţiale sunt în...

Autor: Andreea Neferu

13.07.2015, 00:05 543
Din ce în ce mai mulţi dezvoltatori au început să ridice blocuri sau case, în contextul în care şi dobânzile la credite s-au mai redus, iar românii par din ce în ce mai dornici să facă în această perioadă poate una dintre cele mai importante achiziţii din viaţă - o locuinţă, scrie Anuarul Construcţii şi Imobiliare 2015, publicat de Ziarul Financiar.
 
Potrivit unei analize a Coldwell Banker Affiliates of Romania, peste 10.000 de unităţi rezidenţiale se află în acest moment în diferite etape de dezvoltare în Bucureşti şi în zonele limitrofe, termenele de finalizare anunţate de către dezvoltatori fiind cel mai târziu la jumătatea anului 2016. Cele mai atractive zone pentru dezvoltarea de locuinţe rămân sudul şi vestul Capitalei, însă spre finalul anului trecut şi începutul acestui an investitorii au început să ridice blocuri şi în zone semicentrale, în interiorul marilor cartiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO