Business Construct

Primăria Sibiu a investit 190.000 de euro în modernizarea a două străzi

Primăria Sibiu a investit 190.000 de euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

09.09.2013, 17:48 183

Primăria Sibiu a finalizat o investiţie de peste 190.000 de euro în reabilitarea şi modernizarea străzilor  Anatole France şi Grigore Ureche. Lucrările pe cele două străzi din muncipiul Sibiu au fost demarate în luna mai a acestui an de către asocierea dintre companiile Terra Building şi Consult. Strada Anatole France este situată în cartierul Lazaret, iar modernizarea acesteia a presupus reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare, amenajarea carosabilului şi a trotuarelor. Lucrări asemănătoare au fost executate şi pe strada Grigore Ureche, situată în zona Calea Dumbrăvii.

"Cele două străzi reabilitate nu sunt artere cu un volum de trafic important, ci mai degrabă străzi de trafic rezidenţial. În zona Lazaret, acolo unde este situată strada Anatole France, au fost modernizate în ultima perioadă străzile Cezar Bolliac, Heinrich Heine, Emil Zola, Alecu Russo, Maşiniştilor şi Mozart’’, a declarat Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO