Business Construct

Ungurii de la Masterplast mizează pe afaceri de 18 milioane de euro

Ungurii de la Masterplast mizează pe afaceri de 18...

Autor: Laurentiu Cotu

03.07.2014, 00:06 287
Producătorul şi distribuitorul de materiale de construcţii Masterplast România, controlat de grupul ungar Masterplast, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 80 mil. lei (aproximativ 18 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul trecut, chiar dacă în primul trimestru vânzările companiei au scăzut cu 5% faţă de aceeaşi perioadă din 2013.
 
„În luna aprilie s-a înregistrat o scădere mai importantă din cauza sărbătorilor, dar şi aşa, pe primele cinci luni suntem multumiţi de evoluţia pieţei. În a doua parte a anului 2013 am reorganizat activitatea co­mercială, am extins serviciile oferite clienţilor şi am regândit politica comercială, iar primele rezultate ale acestei acţiuni au început să apară în ultimele luni ale anului trecut“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Masterplast România.
 
Compania este prezentă pe piaţa locală încă din anul 2001 cu operaţiuni de distribuţie, însă abia în 2012 a demarat activitatea de producţie la Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, unde a inaugurat o fabrică de adezivi cu o capacitate de producţie de 40 de tone pe zi şi o fabrică de polistiren, care livrează 400 de metri cubi de polistiren pe zi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO