Business Hi-Tech

Afacerile Arobs, plus 10% in primul semestru

Afacerile Arobs, plus 10% in primul semestru
13.07.2009, 19:42 31

Compania Arobs Transilvania Software din Cluj-Napoca a realizat in primul semestru din acest an o cifra de afaceri de aproximativ 3 mil. euro, in crestere cu peste 10% fata de perioada similara din anul trecut.
"La baza evolutiei de pana acum sta cererea existenta pe piata pentru produsele software dedicate reducerii de costuri si cresterea eficientei angajatilor nostri. Am inregistrat in primul semestru al anului o crestere de peste 50% fata de perioada similara din 2008 in zona solutiilor de localizare a parcurilor auto si monitorizarea flotei", a declarat pentru ZF Transilvania Voicu Oprean, director general Arobs.
Conducerea companiei clujene estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 8 mil. euro. In 2008, Arobs a avut 6,8 mil. euro.
Arobs mai dezvola solutii software in regim outsourcing pentru clienti externi (Finlanda, Statele Unite, Germania, Elvetia, Belgia) si interni si distribuie sisteme de navigatie prin satelit (GPS).
Solutiile de monitorizare si localizare parc auto TrackGPS si aplicatia de automatizare a fortei de vanzari Optimall SFA sunt produsele care au inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor in S1, spune Oprean. "In urmatoarea perioada de timp vom urmarii cresterea numarului de clienti interni care utilizeaza aceste solutii. In al doilea trimestru al anului numarul masinilor monitorizate prin solutia Arobs a crescut cu peste 1.000, numarul total al acestora la nivel national ajungand in prezent la 5.000."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO