Business Hi-Tech

Afacerile iStyle, cel mai mare lanţ de magazine Apple din România, s-au dublat la 34 mil. euro

Afacerile iStyle, cel mai mare lanţ de magazine Apple...

Autor: Adrian Seceleanu

14.06.2017, 00:07 888

Cifra de afaceri a companiei iStyle Retail SRL, care operează cel mai mare lanţ de magazine Apple din regiune, s-a dublat anul trecut, atingând valoarea de 153 mil. lei (34 mil. euro), arată datele disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Businessul a ajuns astfel de 10 ori mai mare decât cel înregistrat în 2014.

Profitul net al companiei a urcat şi el, cu 460%, la 1,6 mil. lei (0,37 mil. euro), în timp ce numărul mediu de angajaţi a urcat cu 11 persoane, la 45.

Reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi de ZF până la închiderea ediţiei pentru a comenta rezultatele pe 2016. Reţeaua iStyle numără 22 de magazine clasice şi un magazin online, conform datelor de pe pagina web a companiei.

iStyle Retail SRL este deţinută de o altă companie, iStyle Pro­fes­sional Services, care este controlată la rândul său de Dora Popeneciu, directorul general al reţelei iStyle, cu o participaţie de 10%, şi compania iStyle Cyprus Limited, cu sediul în Cipru, care deţine restul de acţiuni, conform datelor disponibile în Mo­ni­torul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO