Business Hi-Tech

Andreea Stoiciu, viitoarea sotie a ministrului Gabriel Sandu, nu mai e consilier la Ministerul Comunicatiilor

02.06.2010, 18:37 873

Andreea Iulia Stoiciu, consilier personal si - potrivit preseimondene - viitoarea sotie a ministrului comunicatiilor GabrielSandu, a plecat la inceputul lunii trecute de la MinisterulComunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Potrivit declaratiei de avere completate pe 7 mai 2010, laparasirea functiei, Andreea Iulia Stoiciu a obtinut in anul fiscal2009 venituri de 30.135 lei, aferente unui venit lunar de 2.511lei. Ea s-a angajat la MCSI la inceputul anului 2009, dupa ceGabriel Sandu a fost numit seful MCSI. Stoiciu a lucrat anterior caexpert parlamentar la Camera Deputatilor.
Fostul consilier al ministrului nu a putut fi contactat pentrudetalii privind motivele plecarii din echipa MinisteruluiComunicatiilor.

"Potrivit datelor de la departamentul de resurse umane, consilierulIulia Andreea Stoiciu nu mai lucreaza la MinisterulComunicatiilor", a precizat pentru ZF Camelia Enachioiu, purtatorulde cuvant al institutiei.

Gabriel Sandu este vicepresdinte la nivel national al PartiduluiDemocrat Liberal si prim vicepresedinte al PD-L Prahova. El aabsolvit ASE-ul si a fost manager la Relaxa Mizil, Elvila (mobila)si Albert THS (comert cu cereale, agricultura).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO