Business Hi-Tech

Anvico mizeaza pe afaceri de 3,8 mil. euro

05.04.2007, 19:37 71

Compania Anvico din Targu-Mures, care ofera solutii software pentru sectorul de management al documentelor, estimeaza pentru acest an obtinerea unei cifre de afaceri de aproximativ 3,8 mil. euro, in crestere cu peste 100% fata de 2006, cand a realizat o cifra de afaceri de 1,85 mil. euro.
"Am inregistrat un ritm de crestere anual de 30% a indicatorilor financiari incepand din 2002, datorat in mare masura serviciilor de outsourcing pentru managementul documentelor oferite partenerilor nostri de afaceri. Evolutia cifrei de afaceri in 2007 va fi determinata de majorarea numarului de clienti prin extinderea activitatii noastre si in alte zone geografice ale tarii, dar si dezvoltarii departamentului de retail, prin parteneriatele incheiate cu mai multi furnizori de echipamente IT", a declarat pentru ZF Transilvania directorul general al companiei, Andrei Moscviciov.
Pentru 2007 Anvico si-a bugetat investitii de peste 1,1 mil. euro in vederea achizitionarii de echipamente si utilaje si pentru dezvoltarea aplicatiilor software, compania investind pana in prezent aproximativ 1 mil. euro in mijloace tehnice, flota auto si sedii proprii. "Dorim ca in acest an sa dezvoltam un departament de cercetare-dezvoltare software prin intermediul caruia sa producem softuri personalizate pe diverse segmente de aplicatii de tip web-site", a mai spus Andrei Moscviciov.
Firma ofera aplicatii software pentru sectorul de management al documentelor si servicii de outsourcing pentru intregul proces de gestionare, producere, tiparire si stocare a datelor, diferitelor intreprinderi mici si mijlocii.
"Din 1991 am demarat colaborarea dintre firma noastra si compania Xerox, desfasurand activitati de gestiune pentru echipamentele si solutiile oferite de aceasta companie. Avem deschise in momentul de fata puncte de lucru in majoritatea judetelor transilvanene, dar derulam afaceri cu preponderenta in judetele Mures si Sibiu", spune Andrei Moscviciov. Compania Anvico a fost infiintata in anul 1991, cu principal domeniu de activitate consultanta si productia de software pentru managementul documentelor si comercializarea de echipamente si consumabile IT. Compania este detinuta in proportie de 90% de omul de afaceri Andrei Moscviciov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO