Business Hi-Tech

Aplicaţia Snapchat, evaluată la 10 mild. dolari deşi are venituri nule

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Madalina Cerban

01.08.2014, 00:00 1474

Compania Snapchat, care a realizat o aplicaţie prin intermediul căreia mesajele şi fotografiile se şterg la câteva secunde după vizualizare, este în negocieri cu mai multe companii chineze pentru o investiţie care ar putea să ridice valoarea acesteia la o sumă de 10 miliarde de dolari, informează huffingtonpost.com. Conform sursei citate, valoarea atât de mare a Snapchat este specifică industriei de telecomunicaţii din SUA, însă The Huffington Post atrage atenţia că această companie a avut până în prezent venituri de zero dolari.

Potrivit Bloomberg, un grup de investitori, între care se află şi Alibaba, versiunea chineză a retailerului Amazon, este interesat de achiziţionarea acestei aplicaţii. Un purtător de cuvânt al Snapchat a refuzat să comenteze informaţia. Snapchat a intrat în atenţia internaţională a media după ce atât Facebook, cât şi Google au făcut oferte de 3 mld. dolari, respectiv 4 mld. dolari pentru a cumpăra această aplicaţie. însă, Snapchat a refuzat ambele oferte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO