Business Hi-Tech

Auerbach, Gloria Food: Comenzile online de mâncare sunt la început în România

Auerbach, Gloria Food: Comenzile online de mâncare sunt...

Autor: Ioana Nita

19.10.2015, 00:05 326

Piaţa locală de comenzi online de mâncare, estimată la circa 3 mil. euro anul trecut, este încă în curs de dezvoltare, mulţi dintre românii care optează pentru livrarea mâncării la do­mi­ciliu alegând să comande telefonic. Piaţa de profil are însă po­tenţial de creştere, în condiţiile în care numărul de utilizatori de internet se măreşte anual, precum şi numărul de dispo­zi­tive care permit accesul la internet - smartphone-uri, tablete.   

„Comenzile online de mâncare încă reprezintă un seg­ment de nişă în Ro­mânia. În plus, românii nu obişnuiesc să plă­tească cu cardul online“, a spus Oliver Auerbach, fondatorul start-up-ului local Gloria Food, care le permite restaurantelor mici, de familie, să primească comenzi de pe internet prin intermediul unei platforme online. Mai exact, Gloria Food integrează un buton pentru comenzile online pe web site-ul restaurantului sau pe pagina de Facebook a aces­tuia, iar proprietarii localurilor pot alege să primească co­menzile într-o aplicaţie dedicată pentru smartphone-uri şi tablete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO