Business Hi-Tech

berg Computers a vandut cu 30% mai mult software

12.12.2007, 20:06 44

Compania romano-germana berg Computers din Timisoara, producator si furnizor de solutii software pentru domeniul economic, a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri de aproximativ 1,2 mil. euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 30% a afacerilor fata de perioada similara a lui 2006.
"Daca in trecut investitia intr-un sistem ERP/CRM era considerata oportuna doar de catre firmele care desfasurau activitati de productie, in momentul de fata din ce in ce mai multe companii din domeniile distributie, consultanta, constructii sau imobiliare se arata interesate de centralizarea informatiilor intr-o astfel de aplicatie'', a declarat Dan Rusu, brand sales manager la berg Computers.
Compania si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 2 milioane de euro. Anterior, reprezentantii au precizat ca ponderea exportului reprezinta aproximativ 47% din afacerile totale ale firmei.
Firma berg Computers a fost fondata in anul 1991, in Timisoara, avand ca principal domeniu de activitatea producerea si implementarea solutiilor software de tip ERP, numarul de angajati ai companiei timisorene ajungand in momentul de fata la 150 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO