Business Hi-Tech

BitDefender angajeaza 34 de romani in sediile din tara, Germania si SUA

BitDefender angajeaza 34 de romani in sediile din tara, Germania si SUA
07.06.2010, 23:03 72

Producatorul local de solutii de securitate BitDefenderangajeaza 34 de romani in sediile din tara, Germania si StateleUnite, in domenii precum programare, dezvoltare de software sitestare.

"Procesul de recrutare este pe rol. Specificul pe care-l cautamnoi este experienta in zona IT, in special programare, dezvoltarede software si testare", a declarat pentru ZF Carmen Buruiana, HRmanager in cadrul companiei. Din cele 34 de posturi libere, douasunt in Germania si doua in Statele Unite. Potrivitreprezentantilor BitDefender, cea mai mare parte a job-urilorvacante sunt in laboratoare de analiza, inovatie si tehnologie, darsi pentru dezvoltare de software si testare. De asemenea, in acestan au fost deschise trei pozitii de partner account manager, carese ocupa de vanzari. BitDefender are in Romania patru sedii: inIasi, unde sunt 70 de angajati, Cluj - 25 de angajati, Timisoara -75 de angajati si Bucuresti - aproximativ 400 de angajati.BitDefender are birouri in Germania, in Spania, in Marea Britaniesi in Statele Unite. Piata nord-americana, unde compania are peste60 de angajati, reprezinta peste o treime din cifra de afaceri aproducatorului de solutii de securitate informatica. BitDefenderare activitate in peste 180 de tari, iar Romania reprezinta numai5% din afacerile totale ale companiei, potrivit lui RazvanValceanu, country managerul BitDefender.

Compania activeaza in Romania pe o piata a carei valoare esteestimata la 10 milioane de euro. BitDefender are o cota de 30-40%pe piata locala a solutiilor de securitate.

BitDefender este detinut de compania Softwin, controlata deFlorin Talpes (foto).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO