Business Hi-Tech

Bitdefender creşte echipa de vânzări din străinătate cu 50 de persoane

Mihai Guran, Regional Operations Sales Director în cadrul Bitdefender. Foto: Răzvan Lupică

Mihai Guran, Regional Operations Sales Director în cadrul Bitdefender. Foto: Răzvan Lupică

Autor: Ioana Nita

20.05.2014, 00:07 333

Bitdefender, una dintre puţine companii din România care activează pe piaţa soluţiilor IT de securitate şi care s-a extins în ultimii ani puternic la nivel internaţional, accelerează anul acesta procesul de extindere pe plan extern şi angajează 50 de persoane pentru operaţiunile de vânzări şi marketing în Statele Unite, Germania, Marea Britanie şi Dubai, precum şi în România.

„Avem în curs de desfăşurare acum angajări pe marile pieţe externe. În prezent sunt peste 30 de angajaţi noi, în principal în SUA şi Germania. Aceştia nu sunt numai oameni de vânzări, ci şi de marketing, suport tehnic şi ingineri de vânzări”, a declarat pentru ZF Mihai Guran, Regional Operations Sales Director în cadrul Bitdefender.

Bitdefender l-a recrutat pe Mihai Guran la începutul acestui an, obiectivul său fiind de a creşte vânzările către segmentul corporate cu peste 50% în decurs de un an, în condiţiile în care există cerere în piaţă pentru aceste soluţii odată cu dezvoltarea tehnologiilor legate de serviciile de cloud şi virtualizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO