Business Hi-Tech

Blackberry vine cu trei smartphone-uri, primele modele noi din ultimul an de zile

Blackberry vine cu trei smartphone-uri, primele modele noi din ultimul an de zile

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

04.08.2011, 00:00 1215

Compania canadiană Research in Motion, producătorul telefoanelorBlackberry, a lansat trei noi versiuni ale smartphone-urilor sale,aceasta fiind prima schimbare a portofoliului de mobile din ultimulan, în condiţiile în care compania încearcă să recâştige teren înfaţa Apple, scrie Reuters.

RIM a lansat prima versiune cu ecran tactil a modelului Bold, oversiune actualizată a smartphone-ului cu tastatură culisantă Torchşi un nou mobil care nu are tastatură fizică, ci doar untouchscreen. Toate telefoanele folosesc noua platformă soft acompaniei, ediţia 7.0, a declarat Patrick Spence, director pentruvânzările globale şi marketing regional.

Toate cele trei smartphone-uri vor fi disponibile în oferta a225 de operatori la nivel global în cadrul celei mai mari lansăridin istoria Blackberry, a spus Spence. RIM speră că acestetelefoane, primele modele noi lansate de companie din august 2010până în prezent, vor ajuta la inversarea trendului de scădere alcompaniei. Toate modelele includ funcţii precum zoom la atingereaecranului sau viteze cu până la 40% mai mari pentru încărcareapaginilor web.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO