Business Hi-Tech

Butunoiu s-a asociat cu TotalSoft

25.06.2008, 19:13 31

George Butunoiu, proprietarul firmei de consultanta in resurse umane cu acelasi nume, s-a asociat cu producatorul local de solutii software pentru mediul de afaceri TotalSoft, pentru dezvoltarea si vanzarea sistemului Kazier Recruitment, un software de recrutare destinat firmelor cu volume mari de angajare, dezvoltat de o alta firma detinuta de Butunoiu, Zero Paper.
TotalSoft va prelua integral responsabilitatea tehnica, cea care implica dezvoltarea produsului, implementarea lui si integrarea cu alte sisteme software de business, in timp ce Butunoiu va avea rolul de arhitect sef si de supervizor general al proiectului. "Este un fel de cumparare, doar ca nu s-au platit bani. TotalSoft a preluat softul, care va fi inclus in Charisma HR (unul dintre cele mai vandute softuri de resurse umane - n.r.). In urma vanzarilor vom imparti banii", a spus Butunoiu.
TotalSoft va prelua clientii catre care a fost vandut Kazier Recruitment pana in prezent, printre acestia numarandu-se BRD, UniCredit Tiriac Bank si cateva firme din strainatate.
Butunoiu spune ca principala miza a asocierii este baza de 300 de clienti pe care ii are deja TotalSoft, precum si vanzarea Kazier Recruitment peste hotare. "Mi-am dat seama ca trebuie sa ma asociez cu o companie puternica pe partea tehnica", spune el. Parteneriatul cu TotalSoft va aduce vanzari de 0,5 mil. euro pana la sfarsitul anului. Butunoiu estimeaza ca va incasa o suma similara si din vanzarea Kazier.
In prezent, Butunoiu se afla in negocieri avansate pentru o noua asociere intr-un proiect in valoare de 0,8 mil. euro, pentru dezvoltarea unui alt soft dedicat tot resurselor umane. "Caut un partener tehnic, care sa se ocupe de dezvoltare si mentenanta", a spus Butunoiu, care a precizat ca negociaza cu mai multe companii. Cei 8 programatori care lucreaza in prezent pentru Zero Paper vor fi preluati de compania cu care se va semna parteneriatul.
Butunoiu a investit prin Zero Paper mai bine de 0,5 mil. euro in dezvoltarea sistemului de management Kazier, destinat organizarii si eficientizarii activitatii companiilor care activeaza in zona de servicii. Sistemul costa 10.000 de euro si contine module de business process management, vanzari si recrutare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO