Business Hi-Tech

Comenzi de mâncare de 10 mil. lei prin platforma hipMenu

Comenzi de mâncare de 10 mil. lei prin platforma hipMenu

Autor: Laurentiu Cotu

21.06.2015, 17:56 1025
Platforma online pentru comenzi de mâncare hipMenu, deţinută de americanii de la Cloud Treats, a avut comenzi totale de aproximativ 10 mil. lei (2,2 mil. euro) în cei doi ani de prezenţă pe piaţa locală.
 
În prezent, hipMenu operează pe piaţa locală atât în Cluj-Napoca, cât şi în Timişoara, având contracte cu peste 50 de restaurante, printre care se numără Pizza Hut Deli­very, Subway, Marty Restaurants, Euphoria, Indigo, Express Chef, Salad Box, Lunchbox, Casa del Sole sau Wake Up Pub.
 
„Vom continua să creştem cu peste 20% numărul restaurantelor din Cluj şi Timişoara, însă o creştere semnificativă va fi resimţită odată cu lansarea şi dezvoltarea aplicaţiei hipMenu şi în cadrul altor pieţe din România. În următoarea perioadă ne vom concentra pe 10 dintre cele mai importante oraşe din România“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan Klausmeier, CEO al Cloud Treats România, compania care deţine platforma online hipMenu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO