Business Hi-Tech

Cosmote vine cu o ofertă şi mai agresivă pe prepay

Autor: Adrian Seceleanu

20.01.2011, 14:51 42

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, alansat o nouă ofertă pentru clienţii cartelelor preplătite, princare compania îşi încurajează clienţii să vorbească în interiorulreţelei şi către utilizatorii celeilalte companii din grup,operatorul de telefonie fixă Romtelecom.

Extraopţiunea, care are un cost de 6 euro la prima activare şi 5euro la activările ulterioare, asigură lunar 3.000 de minute deapeluri în reţeaua Cosmote, 3.000 de minute de apeluri cătrereţeaua fixă a Romtelecom şi 3.000 de SMS-uri către numere dinreţeaua Cosmote. Utilizatorii primesc şi 75 de minute naţionale şiinternaţionale de apeluri şi 75 de SMS-uri către numerenaţionale.

Pentru a-şi încuraja clienţii să folosească telefoane maiscumpe, pe care eventual să activeze ulterior şi servicii deinternet mobile care nu sunt incluse în această extraopţiune,Cosmote le oferă utilizatorilor posibilitatea de a utiliza cele3.000 de minute de convorbiri şi pentru apeluri video. De asemenea,Cosmote le oferă posibilitatea clienţilor de a consuma cele 3.000de SMS-uri în reţea şi pentru mesaje multimedia (MMS).

După ce consumă minutele şi SMS-urile incluse în extraopţiune,clienţii sunt tarifaţi cu preţurile standard practicate pentruserviciile prepay. Astfel, apelurile către orice reţea naţionalăsunt tarifate cu 0,16 euro pe minut iar SMS-urile cu 0,05 euro peminut.

De la 1 martie, tarifele cresc cu 2 cenţi la 0,18 euro pefiecare minut de apel naţional şi la 0,07 euro pentru fiecare SMStransmis către orice reţea naţională.

Cosmote România avea 6,7 milioane de clienţi la 30 septembrie2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO