Business Hi-Tech

Dragoş Groza, CEO al TOP TECH, integrator de soluţii de business: Companiile alocă în medie 100.000 de euro anual pentru procesele de digitalizare. Dar sunt situaţii, destul de multe, când ajungem şi la cifre semnificativ mai mari

Dragoş Groza, CEO al TOP TECH: Cred că vom atinge, poate chiar depăşi pragul de 75 milioane lei cifră de afaceri în 2022.

Dragoş Groza, CEO al TOP TECH: Cred că vom atinge, poate chiar depăşi pragul de 75 milioane lei cifră de afaceri în 2022.

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.12.2022, 13:00 740

♦ „Companiile caută soluţiile de comunicaţii ce oferă accesul la modul de lucru hibrid, apoi în completarea acestora sunt căutate soluţiile de securitate cibernetică, urmate de soluţiile de optimizare a proceselor interne şi realocare de resurse.“

Bugetele alocate de companii pentru procesele de digitalizare ajung sau depăşesc, în medie, 100.000 de euro anual, a spus pentru ZF Dragoş Groza, CEO al companiei locale TOP TECH, integrator de soluţii de business cu afaceri de aproape 55 mil. lei la finalul anului 2021.

„Fiecare companie, în funcţie de gradul de dezvoltare şi posibilităţi, alocă din ce în ce mai multe resurse în zona această, pentru că au văzut şi văd im­pactul pozitiv pe care îl aduce teh­nologia în activitatea zilnică şi pro­cesele interne, indiferent de specificul activităţii. Dacă ar fi să avansăm cifre, putem spune că o medie de 100.000 euro anual ar fi o cifră corectă, dar sunt situaţii, destul de multe, când ajungem şi la cifre semnificativ mai mari“, a spus Dragoş Groza.

El a adăugat că, în prezent, după aproape trei ani de la contextul creat de pandemia de COVID-19, companiile caută în continuare soluţiile de comunicaţii care permit accesul la modul de lucru hibrid, soluţiile de securitate cibernetică şi soluţiile de optimizare a proceselor interne şi realocare de resurse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO