Business Hi-Tech

După fuziunea cu EMC, Dell Technologies este cea mai mare companie tehnologică cu acţionariat privat

După fuziunea cu EMC, Dell Technologies este cea mai...

Autor: Dorin Oancea

08.09.2016, 12:22 504

Noua entitate furnizează infrastructură cheie şi are un portofoliu tehnologic extins care poate să rezolve probleme complexe pentru clienţii din zonele cu creştere rapidă precum cloud hibrid, centre de date definite prin software, infrastructură convergentă, platform-as-a-service, analiză de date, mobilitate şi cibersecuritate.

”Am intrat în era următoarei revoluţii industriale. Lumea noastră devine mai inteligentă şi mai conectată cu fiecare clipă care trece, şi în cele din urmă va deveni interconectată cu un vast Internet of Things, care va pava calea realizării de lucruri incredibile de către clienţii noştri. De aceea am creat Dell Technologies. Dispunem de produsele, serviciile, talentul şi scara globală necesare pentru a fi un catalizator al schimbării şi pentru a ghida clienţii, mari sau mici, în călătoria lor digitală”, spune Michael Dell, preşedinte şi CEO Dell Technologies.

Dell Technologies se poziţionează ca lider de piaţă în multe dintre cele mai importante şi mai dinamice zone ale pieţei de tehnologie de 2.000 de miliarde dolari, incluzând poziţii de lider în 20 de cadrane magice Gartner şi un portofoliu de peste 20.000 de patente şi aplicaţii. La data finalizării tranzacţiei, 7 septembrie 2016, acţionarii EMC au primit 24,05 dolari pentru o acţiune, în numerar, plus un număr de acţiuni VMware.

Dell Technologies deserveşte clienţi de toate dimensiunile din 180 de ţări, de la 98% din companiile Fortune 500 la consumatori individuali

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO