Business Hi-Tech

eMag preia comenzi pentru iPhone 4S înainte de lansarea oficială în România

eMag preia comenzi pentru iPhone 4S înainte de lansarea oficială în România

FOTO: Kimihiro Hoshino/ AFP

Autor: Claudiu Ilioiu,

16.10.2011, 19:48 2259

Cel mai mare retailer online din România, eMag a început să preia comenzi pentru iPhone 4S, ultima generaţie a telefonului lansat de Apple, înainte de lansarea sa oficială în România.

Noul model iPhone este disponibil pe site-ul retailerului în toate cele trei variante de 16Gb, 32Gb şi respectiv 64Gb.

Cea mai ieftină variantă este cea de 16 Gb care poate fi achiziţionată la preţul de 3.000 de lei. iPhone 4S este dotat cu un procesor A5 cu două nuclee şi cu sistemul de operare IOS5 lansat săptămâna aceasta.

Versiunea cu 32 de Gb se poate achiziţiona la preţul de 3.500 de lei, iar cea mai scumpă versiune este cea de 64 de Gb care are un preţ de 4.000 de lei.

iPhone 4S a fost lansat până în prezent în SUA şi alte şase ţări: Marea Britanie, Germania, Franţa, Japonia, Australia şi Canada.

Apple va lansa iPhone 4S în alte 22 de ţări pe data de 28 octombrie. Nu se ştie încă dacă România se află pe lista celor 22 de ţări.

În prezent modelele iPhone sunt distribuite oficial în România de cei trei mari operatori de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote.
eMAG face parte, alături de Asesoft Distribution şi Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Printre cei mai importanţi concurenţi de pe acest segment se numără Cartureşti, Diverta, Humanitas şi Nemira.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO