Business Hi-Tech

Emoţii la VentureConnect pentru 12 antreprenori în IT: vor primi sau nu finanţare proiectele lor?

Foto Mihai Dăscălescu

Autor: Adrian Seceleanu

28.05.2013, 21:17 856

12 antreprenori în online şi-au prezentat ieri proiectele în faţa investitorilor la VentureConnect, un eveniment aflat la a şaptea ediţie care reuneşte timp de o zi investitori şi tineri antreprenori care caută finanţare pentru afacerile lor. Întâlnirea s-a desfăşurat ieri în Bucureşti, la Cinema Mall Băneasa, fiind organizată de casa de avocatură BirişGoran şi Ziarul Financiar, în parteneriat cu Orange şi Evolio.

Proiectele de investiţii au inclus site-uri de joburi specializate, platforme de muncă temporară pentru studenţi, soluţii pentru constructia de „obiecte“ 3D folosite în prezentări sau filme, platforme virtuale de tranzacţionare de acţiuni şi chiar o bibliotecă privată.

Reprezentantul fondului de investiţii Cartagena Capital, Nils Granath, i-a sfătuit pe antreprenori să ia aminte că atunci când îşi vând afacerea vând un „viitor“, acesta fiind cea mai mare valoare a companiei. Granath le-a mai spus tinerilor antreprenori să aibă documentaţia foarte bine pregătită înainte să intre în negocierile de vânzare, să meargă cu cei mai buni oameni din companie la negocieri, să aibă un proces structurat de vânzare şi să aibă  în vedere că vânzarea unei companii înseamnă mai degrabă un maraton decât un sprint.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a aparut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 29.05.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO