Business Hi-Tech

Euroweb a crescut cu 10% in T1, la 2,8 mil. euro

04.05.2009, 17:54 12

Euroweb Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii pentru mediul de business, a raportat in primul trimestru al anului o crestere de 10% a cifrei de afaceri, la 2,8 mil. euro (12 mil. lei).

"Rezultatele financiare se incadreaza in limitele bugetate. Profitul EBITDA, calculat inainte de plata dobanzilor si taxelor, includerea deprecierii si a amortizarii, in T1 a fost de 3 mil. lei (0,71 mil. euro, cu 21% mai mare decat anul trecut", a declarat Catalin Scarlat, direcotrul comercial al Euroweb, citat de Mediafax.
Compania are ca obiectiv majorarea cu 10% a rulajului pe 2009, fata de nivelul de 12,1 mil. euro din 2008. "Cu toate ca a lansa o cifra este destul de riscant in contextul actual, ne mentinem estimarea de crestere", a spus Scarlat.
Euroweb si-a planificat investitii destinate cu precadere infrastructurii proprii, pentru dezvoltarea retelelor metropolitane, si deocamdata nu intentioneaza sa furnizeze servicii de internet direct consumatorilor.
Euroweb Romania este controlata din 2005 de catre Invitel International, parte a grupului Hungarian Telephone and Cable Corp.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO