Business Hi-Tech

Euroweb: ne vom concentra pe extindere

07.12.2005, 20:04 14

Pentru 2006, furnizorul de solutii de comunicare Euroweb Romania are in plan sa isi creasca profitul si cifra de afaceri, prin adoptarea unei strategii de extindere la nivel teritorial. Practic, compania are in plan sa-si vanda produsele si serviciile in magazinele a cinci noi distribuitori. "Vrem practic sa ne extindem in 14 orase din tara, printre care se numara Constanta, Craiova, Giurgiu, Galati, Targu Mures si Suceava", a precizat Laurentiu Stan, directorul general Euroweb Romania.

In plus, anul viitor, compania are in plan sa promoveze pachetul de servicii de voce, fax, e-mail si videotelefonie Eurovoice, special proiectat pentru oamenii de afaceri "mobili", care au nevoie in permanenta de comunicare. Astfel, terminalele end-user vor fi subventionate de Euroweb Romania si se va incepe o perioada de test a productiei unor echipamente de comunicare wireless pentru serviciul Eurovoice, a explicat Laurentiu Stan.

Euroweb Romania estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 14 mil. euro in 2005, in crestere cu 80% fata de cifra de afaceri de 8 mil. euro raportata anul trecut. Cresterea semnificativa se datoreaza nu atat maririi portofoliului de clienti, numar care s-a incadrat in planul de crestere de 10 clienti in fiecare luna, cat faptului ca Euroweb Romania s-a extins anul acesta ca prezenta teritoriala in mai multe puncte din tara, a explicat Laurentiu Stan.

Compania-mama, Euroweb International, cu filiale in Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia, a raportat o cifra de afaceri de 32,4 mil. $ (27,6 mil. euro) in primele noua luni ale anului, cu 50% peste nivelul de anul trecut, cand cifra de afaceri a fost de 21,5 mil. $ (17,3 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO