Business Hi-Tech

Fostul sef al Cisco revine ca sef al unui integrator IT

23.09.2009, 18:30 62

Bogdan Constantinescu, 43 de ani, fostul director alreprezentantei locale a producatorului american de echipa-mente deretelistica Cisco, va ocupa, incepand cu 1 octombrie, functia dedirector general al companiei de integrare de sisteme IT FrontalCommunication.

Noul director are o experienta de peste 17 ani in industriaIT&C din Romania, ocupand functii de conducere in IBM siMicrosoft. In 2001 a inceput colaborarea cu compania Cisco Systemsca enterprise account manager, avansand in cadrul organizatiei panala pozitia de country manager, functie la care a renuntat lasfarsitul lunii iulie.

Infiintata in 1994, compania Frontal Communication esteintegrator de sisteme si solutii IT&C, oferind totodataservicii de mentenanta si suport pentru toate componentelesistemului furnizat.

De asemenea, compania ofera traininguri Cisco autorizate.Integratorul de sisteme IT estimeaza pentru 2009 afaceri deaproximativ 30 mil. $, in crestere cu pana la 20% fata de acest an,din care 80-85% vor fi generate de echipamentele Cisco.

Cu peste 30 de salariati si 150 de parteneri la nivel national,Frontal Communication este controlata in proportie de 90% deGeneral Communication (Austria) si o persoana fizica austriaca, cu10% din actiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO