Business Hi-Tech

Frantisek Mala, Telekom: Cerere există, ţine de noi să îmbunătăţim rezultatele

Frantisek Mala, Telekom: Cerere există, ţine de noi să...

Autor: Adrian Seceleanu

11.07.2016, 00:07 813

Telekom, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile, cu afaceri de aproape 1 mld. euro anul trecut, se va concentra pe o mai bună utilizare a infrastructurii pe care o deţine şi pe o comunicare mai bună a serviciilor oferite pentru a-şi îmbu­nătăţi rezultatele, în condiţiile în care acţionează într-un mediu favorabil, în care economia creşte, iar consumatorii sunt gata să cumpere noi servicii de comunicaţii.

„Cererea clienţilor pentru viteze mari există, astfel că Telekom, având infrastructura necesară, trebuie să fie parte a creşterii pieţei. (…) Un lucru pozitiv pentru piaţa din România este şi mediul economic: PIB-ul este în creştere, veniturile consumatorilor sunt şi ele în creştere, este un mediu pozitiv“, a declarat într-un interviu pentru ZF Frantisek Mala, noul director comercial pe segmentul rezidenţial al Telekom România.

„Pentru îmbunătăţirea rezultatelor de business nu cred că ne putem baza pe un singur produs sau pe o soluţie simplă, nu există un «glonţ de argint», ci mai degrabă este vorba de o serie de paşi mici în îmbunătăţirea execuţiei“, a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO