Business Hi-Tech

GECAD va vinde software online

19.10.2005, 21:49 14

GECAD NET, divizie a grupului GECAD si furnizor de servicii si solutii de securitate IT pe piata romaneasca, a lansat ieri primul magazin online de software din Romania, www.gecadshop.ro. Se estimeaza ca, dupa primele 6 luni de functionare, veniturile obtinute din gecadshop.ro vor ajunge la aproximativ 100.000 de euro, au precizat oficialii companiei.

La acest magazin, cei interesati deja pot alege unul dintre cele 200 de programe software puse spre vanzare, produse care provin de la companii precum Microsoft, Trend Micro sau Autodesk. Utilizatorii pot deja sa achizitioneze programele care ii intereseaza, cu conditia sa aiba la indemana un card bancar sau un ordin de plata, au precizat oficialii GECAD. Tranzactiile online se vor face prin intermediul solutiei ePayment oferita de compania cu acelasi nume, iar produsele cumparate vor fi livrate la utilizatori.

"Gecadshop.ro este o premiera pentru Romania prin inovatia pe care o aduce intr-o piata obisnuita sa vanda pana acum software la cutie", a precizat Gabriela Mechea, director general la GECAD NET. "Speram ca acest proiect va avea succes si va deveni primul magazin unde se vor duce utilizatorii atunci cand vor sa cumpere software", a mai spus aceasta.

Gecadshop.ro a fost conceput in primul rand pentru utilizatorii din mediul de business, adica pentru companiile mici si mijlocii, insa poate fi utilizat si de utilizatorii independenti care sunt interesati sa cumpere programe cu licenta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO