Business Hi-Tech

Gecad vinde Axigen in Asia

30.10.2007, 19:55 15

Gecad Technologies a anuntat ca solutia sa de mesagerie electronica Axigen a fost aleasa de catre Maktoob.com, cel mai mare portal online din Orientul Mijlociu, pentru a gestiona traficul derulat de cei circa patru milioane de utilizatori inregistrati ai site-ului si estimeaza ca, in cursul acestui an, Orientul Mijlociu va genera circa 30% din vanzarile produsului Axigen.
"In ultimele sapte luni ne-am concentrat pe extinderea canalului de distributie in Orientul Mijlociu si Asia, incheind parteneriate cu firme din Israel, Iran, Filipine, China si alte state", a declarat pentru ZF Oana Bornaz, CEO al Axigen/Gecad Technologies. Reprezentantii companiei nu au dorit sa precizeze valoarea contractului. Alegerea solutiei Axigen pentru gestionarea traficului de e-mail-uri a fost facuta dupa o perioada de cinci luni, in care proprietarii site-ului au analizat si o solutie din partea companiei CommuniGate.
Potrivit oficialilor Gecad Technologies, principalii factori care au contribuit la castigarea contractului au fost stabilitatea solutiei Axigen, posiblitatea acesteia de a gestiona servere cu incarcare foarte mare, precum si calitatea suportului tehnic acordat.
"CommuniGate si Axigen au fost pe picior de egalitate in privinta performantelor si scalabilitatii, dar, in final, am ales Axigen deoarece costul total pentru detinerea, utilizarea si mentenanta acestuia este mult mai avantajos pentru noi", a declarat Hussam Khoury, cofondatorul si presedintele Maktoob.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO