Business Hi-Tech

Genesys Systems atacă piaţa de soluţii de soft pentru firme printr-o nouă firmă

Autor: Adrian Seceleanu

06.04.2012, 00:01 214

Genesys Systems, unul dintre furnizorii mari de soluţii şi servicii IT din România, cu afaceri de 7 mil. euro în 2010, a desprins din divizia de aplicaţii de business mai mulţi oameni, care vor lucra într-o nouă companie, BlueBird Solutions, care este dedicată 100% soluţiilor şi serviciilor software de business.

Decizia a fost luată ţinând cont de amploarea pe care au luat-o proiectele de implementare pe platforma Microsoft Dynamics în 2011 şi de necesitatea focalizării pe această direcţie, potrivit reprezentanţilor Genesys.

Obiectivele companiei în acest an sunt creşterea profitabiltăţii pe fiecare divizie de business şi creşterea veniturilor, a spus Sorin Baltag, director general al Genesys Systems. "Deşi 2012 se anunţă dificil pe piaţa IT&C, ne-am propus pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri cu 15% faţă de anul anterior, trend pe care dorim să îl accelerăm în anii ce vor urma", a declarat Baltag.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO