Business Hi-Tech

Google Maps oferă posibilitatea descărcării hărţilor pentru a fi folosite offline

Google Maps oferă posibilitatea descărcării hărţilor pentru a fi folosite offline

Autor: Ştefan Vrabie

07.07.2011, 19:56 2558

Google, cel mai popular motor de căutare online, a lansat astăzio actualizare a serviciului Google Maps pentru telefoanele carefolosesc sistemul de operare Google Android, acesta aducând omulţime de caracteristici şi funcţii noi, una dintre cele maiimportante fiind posibilitatea de a descărca o hartă pentru a fifolosită în mod offline.

Chiar dacă Google Maps oferă această posibilitate de a fidescărcată o hartă cu o rază de 16 km pătraţi, ele nu vor putea fifolosite pentru navigare. Pentru a folosi această noua funcţieutilizatorii trebuie să se ducă în Meniu/ More/ Labs. A treiaopţiune din meniul Laborator este "Download map area".

O altă caracteristică nouă este în special pentru cei carefolosesc transportul public. Funcţia Stop-by-stop TransitNavigation este disponibil pentru mai mult de 400 de oraşe dinîntreaga lume. Nici un oraş din România nu este disponibilmomentan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO