Business Hi-Tech

Hidroelectrica implementează o soluţie de software a TotalSoft

23.08.2010, 23:48 28

Producătorul local de energie Hidroelectrica va implementasoluţia software Primavera, produsă de TotalSoft, destinatăplanificării, gestionării şi monitorizării proiectelor în toatecele 14 sucursale ale sale. "Scopul proiectului îl reprezintăimplementarea unei infrastructuri software care să permită o maibună organizare a proiectelor Hidroelectrica, cu implicaţii lanivel financiar, şi realizarea unor economii importante obţinutedin eficientizare", au declarat reprezentanţii TotalSoft.

Contractul a fost semnat în prima jumătate a anului. Celelaltecompanii care au implementat soluţia Primavera sunt Petrom, Romgaz,Rompetrol, SNN CNE Cernavodă, potrivit reprezentanţilor TotalSoft.Producătorul local de software a avut anul trecut un profit de 3milioane de euro la afaceri de 15,5 milioane de euro, potrivitdatelor de la Registrul Comerţului. Hidroelectrica, care furnizeazăîntre 22 şi 34% din producţia de energie electrică a României, aavut afaceri de 600 de milioane de euro în 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO