Business Hi-Tech

HTC Desire 500 disponibil din această lună şi în România

HTC Desire 500 disponibil din această lună şi în...

Autor: Ioana Nita

07.08.2013, 16:42 1326

Modelul HTC Desire 500, care face parte din gama de mijloc a producătorului taiwanez de telefoane mobile, este disponibil din această lună şi pe piaţa din România, atât în varianta single sim, cât şi în varianta dual sim.

“Gama Desire a adus constant o experienţă mobilă pentru toate tipurile de public. Desire 500 e un produs pentru persoane aflate mereu în mişcare, permite multitasking şi live streaming de informaţii”, a spus Peter Chou, CEO-ul HTC Corporation.

HTC Desire 500 dispune de un procesor quad-core de 1,2 GHz, ecran de 4,3 inchi, capacitate de stocare de 4GB cu posibilitatea ataşării unui card de memorie microSD şi rulează cu sistemul de operare Android de la Google.  

Noul smartphone HTC are integrată o cameră principală de 8 MP şi un procesor de imagine HTC ImageChip pentru crearea de imagini şi clipuri video HD. Modelul dispune de asemenea de o cameră frontală de 1,6 MP şi de funcţia Video Highlights prin care se realizează montaje video de 30 de secunde utilizând imaginile din galerii.

Utilizatorii HTC Desire 500 vor avea la dispoziţie şi interfaţa BlinkFeed prin care ecranul de pornire este transformat într-un flux live de informaţii care poate fi personalizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO