Business Hi-Tech

Integratorul austriac S&T cumpără firma românească Fair Value şi devine lider pe piaţa de implementări SAP din România

Integratorul austriac S&T cumpără firma românească...

Autor: Adrian Seceleanu

31.08.2018, 00:06 1174

♦ Metodiu Mehmet, fondator şi CEO al Fair Value: Ne-am autofinanţat dezvoltarea până acum, dar pe termen mediu nu am fi reuşit să mai ţinem pasul cu cerinţele clienţilor.

Compania S&T, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT&C de pe piaţa locală, subsidiară a grupului aus­triac cu acelaşi nume, a semnat la finele lunii iulie achiziţia integrală de la antre­prenorul Metodiu Mehmet a companiei Fair Value, unul dintre cei mai cunoscuţi par­teneri ai furnizorului german de soft­ware de business SAP de pe piaţa locală, fondat în anul 2005.

Pentru S&T, companie cu afaceri de 135 mil. lei anul trecut în România şi cu planuri de expansiune puternică pe plan local, tranzacţia aduce un portofoliu im­por­tant de clienţi şi de experţi în tehno­logiile SAP, a declarat pentru ZF Nico­leta Macovei, care a preluat în această primăvară poziţia de general manager al firmei. „Fair Value repre­zin­tă o achiziţie foarte importantă pentru S&T România prin prisma porto­foliului de clienţi, a competenţei şi experienţei pe anumite arii ale SAP pe care S&T nu era prezentă. Atractive au fost şi com­ple­mentaritatea celor două com­panii pe zona de SAP, dar mai ales echipa extrem de calificată şi profe­sională de consul­tanţi“. În tranzacţie au fost implicaţi ex­perţi locali şi de la grup, iar pe partea ju­ri­dică S&T a lucrat cu societatea Rada & Aso­ciaţii, a declarat Nicoleta Macovei, fără a oferi detalii despre valoarea tran­zacţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO