Business Hi-Tech

Internet de la RomTelecom prin Media Galaxy

14.12.2005, 20:10 11

Romtelecom a incheiat un nou parteneriat de distributie pentru serviciile de Internet si date cu Media Galaxy, care devine astfel al cincelea distribuitor al operatorului, dupa Best Computers, Ultra Pro Computers, Depozitul de Calculatoare si Cosmo, a anuntat Pieter Bakker, director executiv comercial al RomTelecom.

Serviciile de Internet ClickNet Express si IP-Fix sunt disponibile in cele 8 magazine Media Galaxy, iar incepand cu 2006 vor fi distribuite si in reteaua Altex, au precizat oficialii RomTelecom. Distribuitorul de electrocasnice si produse IT&C Altex are in plan sa investeasca anul viitor 20 mil. euro pentru a deschide patru noi Media Galaxy si alte 10-15 magazine Altex.

Clientii Media Galaxy pot cumpara un pachet care consta intr-un computer Davio Gamer V3 (produs de Altex), cu reducere, daca semneaza si un contract pentru Internet livrat de RomTelecom, pe o perioada de un an. In plus, vor primi gratuit si un kit de instalare pentru conexiune la broadband bazata pe tehnologia ADSL.

Pentru anul viitor, RomTelecom si-a propus sa majoreze de zece ori numarul de utilizatori care folosesc serviciile de Internet in banda larga oferite de companie, a declarat Pieter Bakker, director executiv comercial al operatorului de telecomunicatii.

"RomTelecom are o oferta considerabila de produse broadband", a spus Bakker, adaugand ca numarul de clienti vizat anul viitor este de 100.000, operatorul avand ca tinta obtinerea statutului de lider pe piata de broadband din Romania in urmatorii doi ani.

Pana in februarie 2006, compania intentioneaza sa extinda aria de acoperire pentru ADSL la nivelul tuturor resedintelor de judet din tara, in prezent acest serviciu fiind disponibil doar in sapte orase.

Astfel, vor putea oferi unui numar mult mai mare de utilizatori noul serviciu de videoconferinte pe Internet, printr-o conexiune broadband.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO