Business Hi-Tech

iPhone 4 va fi disponibil în România şi la Cosmote

iPhone 4 va fi disponibil în România şi la Cosmote

Autor: Magraon Andreea

22.11.2010, 10:54 1527

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, valansa iPhone 4, cel mai recent telefon al Apple, au anunţatreprezentanţii companiei, care nu au precizat şi data lansării.Clienţii care doresc să afle mai multe detalii despre lansareatelefonului, se pot înregistra pe site-ul companiei.

Telefonul se află deja în oferta Orange, cel mai mare operatorde telefonie mobilă din România, la preţuri ce încep de la 169 deeuro. De asemenea, Vodafone, numărul doi pe piaţa locală detelefonie mobile, a anunţat că va lansa telefonul luna viitoarepână la Crăciun.

iPhone 4 are un ecran de 3,5 inchi şi o cameră în partea dinfaţă, pentru videconferinţe. Bateria are o durată de viaţă mai marecare permite 7 ore de convorbire, 6 ore de navigare pe internetprin conexiune 3G, 10 ore de navigare prin Wi-Fi, 10 ore de rularevideo şi 40 de ore de ascultat muzică. De asemena, telefonulpermite multitasking-ul, o funcţie neîntâlnită la celelalte modele.Asta înseamnă că le permite utilizatorilor să trimită e-mailuri sausă navigheze pe internet în timp ce ascultă muzică sau vizioneazăun clip.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO