Business Hi-Tech

Iquest: biroul din Bucuresti va mari vanzarile

31.05.2007, 19:19 28

Compania romano-germana iQuest Technologies estimeaza ca va inregistra o majorare cu peste 30% in acest an a cifrei de afaceri pentru divizia de IT a grupului iQuest in urma deschiderii unui birou de consultanta de business, consultanta IT si implementare de solutii software la Bucuresti. Compania tinteste piata firmelor medii si mari cu servicii de consultanta de business in domenile financiar-contabilitate, optimizare, aprovizionare, vanzare, productie, activitati de analiza, implementare si asistenta pentru produsele Oracle.
La inceputul lui 2007 iQuest Technologies estima realizarea unei cifre de afaceri de 6,5 mil. euro pentru anul in curs, in crestere cu peste 25% fata de 2006.
Deschiderea biroului de la Bucuresti coincide cu lansarea produselor Iquest pe piata autohtona. "Avand experienta colaborarii cu clienti ca Hewlett-Packard, Virgin Atlantic, Lloyd's of London, Pinnacle Systems, am decis ca este momentul sa ne adresam si companiilor din Romania, un prim pas in acest sens fiind demararea colaborarii cu lantul de magazine Cora", a declarat pentru ZF Transilvania Cornelius Brody, director general si presedinte al iQuest Technologies.
iQuest este o companie orientata spre dezvoltarea aplicatilor IT in tehnologiile Java, Microsoft, .NET si ofera servicii de testare si implementare software, mentenanta, suport si consultanta in IT. Portofoliul de produse al companiei se adreseaza industriei telecomunicatiilor, serviciilor financiare, tehnologiei informatiilor, sectorului media, industriei farmaceutice, serviciilor postale si bancare. Pana in prezent, principalele piete vizate au fost Germania, Marea Britanie si Elvetia. Compania iQuest Technologies a fost infiintata in anul 1997 si face parte din grupul european iQuest, specializat in dezvoltarea de aplicatii software, cu sediul central in Germania.
Compania detine in prezent, doua centre de dezvoltare in Romania, la Cluj si Brasov, si un birou de consultanta in Bucuresti, prin intermediul carora se desfasoara toata activitatea de programare a companiei. La nivel global, iQuest are sapte birouri europene in Germania, Franta, Suedia, Elvetia, Marea Britanie, Ungaria si un numar de peste 170 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO