Business Hi-Tech

K-Tech deschide o linie de asamblare de calculatoare

04.10.2006, 18:51 31

Grupul K-Tech Ultra Pro va inaugura in octombrie o linie de asamblare de calculatoare situata in parcul logistic Key Logistic Center, langa Bucuresti, realizata in urma unei investitii de 250.000 de euro.
"Decizia de realizare a unei linii de asamblare a venit pe fondul dezvoltarii retelei de magazine, precum si al cresterii volumului de sisteme preasamblate vandute prin canalele de distributie. Am luat in calcul si cresterea cererii de sisteme preasamblate la nivelul pietei pentru urmatorii ani, acest trend fiind deja existent la nivelul pietelor externe", a spus directorul de marketing al grupului, Catalin Butolo.
El a adaugat ca inaugurarea liniei de asamblare face parte din strategia de dezvoltare regionala a grupului si va permite realizarea a circa 11.250 de calculatoare pe luna. Linia de asamblare este localizata in cadrul depozitului central, cu o suprafata de 2.500 de metri patrati, si vizeaza optimizarea circuitului aprovizionare - productie - livrare.
Firma a avut in trimestrul doi o cota de 9,9% din piata locala de computere, din punct de vedere al numarului de unitati vandute, conform IDC. Pentru acest an, grupul si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, la 96 mil. $ (76 mil. euro). K-Tech Ultra Pro are o retea de peste 80 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO