Business Hi-Tech

K Tech - Ultra Pro distribuie produse Logitech

06.10.2004, 00:00 21

Grupul K Tech - Ultra PRO va distribui incepand cu aceasta luna intreaga gama de periferice si accesorii marca Logitech pentru computere, au anuntat oficialii companiei. Aceste produse se adreseaza cu predilectie utilizatorilor din segmentul ?high-end" (care prefera produse mai scumpe dar mai performante).
Produsele Logitech distribuite de K Tech - Ultra PRO acopera necesitatile functionale de baza pentru calculatoare si ofera suport in cazul aplicatiilor precum jocuri, multimedia si comunicatii vizuale pe Internet.
?Suntem unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de distributie si retail IT din Romaniam, iar colaborarea noastra cu Logitech este un pas inainte in a ne apropia si mai mult de clientii nostri," a declarat Alexandru Ticea, director de aprovizionare al grupului K Tech - Ultra PRO.
In oferta magazinelor Ultra PRO Computers va fi disponibila intreaga gama de produse Logitech: mouse si tastaturi, camere web, sisteme audio si casti, controllere pentru multimedia si jocuri - gamepad-uri, joystick-uri si volane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO