Business Hi-Tech

La două săptămâni după ce Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanţii Telekom pentru a discuta vânzarea companiei, şefii Orange vin să discute şi ei cu premierul

La două săptămâni după ce Ludovic Orban s-a...

Autor: Ştefan Stan

17.12.2019, 18:47 1274

Premierul Ludovic Orban se va întâlni miercuri, 18 decembrie, cu o delegaţie a companiei Orange, condusă de şefii operaţiunilor Orange pentru Europa, Ramon Fernandez şi Jean-Marc Vignolles, potrivit agendei premierului. La întâlnire va mai participa şi ministrul transporturilor, infrastructurii şi comunicaţiilor, Lucian Nicolae Bode. 

Întâlnirea cu gigantul francez vine la două săptămâni după ce premierul s-a întâlnit să discute cu reprezentanţii Telekom. 

Srini Gopalan, membru în boardul Deutsche Telekom (DT), responsabil de afacerile din Europa (mai puţin din Germania) ale grupului, s-a întâlnit la începutul lunii cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul infrastructurii şi comunicaţiilor, Lucian Bode, şi alţi membri ai echipei guvernamentale, pentru a prezenta planurile gigantului german de a pleca de pe piaţa locală şi de a afla cum văd reprezentanţii noii puteri această intenţie.

Guvernul României a publicat pe pagina web imagini de la întâlnire, fără a oferi detalii despre agenda discuţiilor. Nici Deutsche Telekom nu a oferit detalii despre întâlnire. Întâlnirea a fost una în care cele două părţi au avut un prim contact şi în care reprezentantul Deutsche Telekom a prezentat stadiul negocierilor de vânzare a operaţiunilor locale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO