Business Hi-Tech

Marius Ghenea cumpara doua magazine online

06.11.2008, 18:20 66

Omul de afaceri Marius Ghenea a anuntat preluarea participatiei majoritare in cadrul companiei Gravity Design, care opereaza o serie de magazine online printre care floridelux.ro si brazidecraciun.ro. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Ghenea a dezvaluit ca are in plan sa investeasca in urmatorul an aproximativ 200.000 de euro, din care cea mai mare parte in promovarea platformelor online ale Gravity Design, iar restul in dezvoltarea resurselor umane si a infrastructurii online. "Am decis sa investesc in acest segment luand in considerare potentialul pe care il are piata de comert online si in special aceste doua site-uri", spune Ghenea, care in urma tranzactiei a devenit presedintele Gravity Design.
El detine deja PCfun.ro si Electrofun.ro, magazine online specializate in produse IT&C, electronice si electrocasnice care vor inregistra anul acesta o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 12 mil. euro.
Gravity Design a fost infiintata in 2006 de Gheorghe si Marius Dosinescu. Cele sapte magazine online operate de companie au adus anul trecut o cifra de afaceri de aproape 70.000 de euro, de 10 ori mai mare decat in 2006, si un profit net de 7.000 de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO