Business Hi-Tech

Mihai Puţinelu, managing partner WalletBuzz: Mizăm pe afaceri de cinci ori mai mari la anul

Autor: Octavian Calei

19.11.2013, 00:06 454
Mihai Puţinelu, managing partner WalletBuzz, a declarat la emisiunea ZF Live de miercuri, 13 noiembrie, că se aşteaptă ca veniturile companiei să ajungă la 100.000 de euro în 2014, de cinci ori mai mari decât cele preconizate în acest an, în contextul în care firma va semna un contract cu un operator de telefonie mobilă până la sfârşitul acestui an.
 
WalletBuzz, lansată cu o investiţie de 15.000 euro, este o aplicaţie pentru smart­phone-uri care notifică utilizatorii atunci când se află în proximitatea unui comerciant par­tener cu oferte de reduceri sau alte beneficii. Aplicaţia le permite utilizatorilor să vadă care sunt promoţiile şi să achiziţioneze vouchere de re­ducere. WalletBuzz foloseşte locaţia dispo­zi­ti­vului mobil al utilizatorului, informaţie preluată de la modulul GPS  sau din reţeaua de date mobile sau Wi-Fi la care este co­nectat gad­getul, pentru a-i transmite acestuia care sunt ofertele şi promoţiile comercianţilor din apro­piere. Promoţiile afişate de aplicaţie sunt cele generale pe care le au comercianţii, dispo­ni­bile pentru publicul larg, dar există şi oferte destinate exclusiv utilizatorilor WalletBuzz. „Până la sfârşitul anului vom semna un con­tract cu un operator de telefonie mobilă care ne va aduce o creştere importantă. Înche­iem cu 20.000 euro cifră de afaceri anul acesta, la anul credem că vom aveam 100.000 euro. Orice aplicaţie mare din România are în spate un operator de telefonie mobilă“.
 
„Dacă nu îi oferi clientului când are nevoie şi când este lângă locaţia ta conţinut, degeaba i-l oferi. Şansele sunt 50% mai mari să cumperi dacă eşti lângă locaţie“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO