Business Hi-Tech

Orange a primit un milion de numere noi de la ANRC

04.10.2004, 00:00 21

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a suplimentat resursele de numerotatie ale operatorului Orange Romania cu un milion de numere, pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila la nivel national.
In acelasi timp, compania Parlatel a primit dreptul de a utiliza, in plus fata de resursele alocate anterior, 400.000 de numere destinate furnizarii de servicii de telefonie fixa la nivel national.
De asemenea, ANRC a suplimentat resursele de numerotatie ale firmei Romania Data System cu 50.000 de numere pentru telefonie si 4.000 de numere pentru servicii de televotare, divertisment, jocuri, concursuri telefonice si informatii.
Compania Aietes Telecom Galati a primit, in plus fata de resursele de numerotatie alocate anterior, 6.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Tulcea si 3.000 de numere cu tarif special.
ANRC a acordat si o noua licenta de utilizare a resurselor de numerotatie companiei Transmisii Data. Astfel, operatorul a primit 10.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Bacau si alte 3.000 de numere pentru "numere verzi", cartele virtuale si preplatite.
Pana in prezent, mai mult de 55 de companii au obtinut aproximativ 43 de milioane de numere pentru servicii de telefonie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO