Business Hi-Tech

Orange România lansează iPad pe 27 iulie

Orange România lansează iPad pe 27 iulie

Autor: Adrian Seceleanu

23.07.2012, 00:02 1835

Orange România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală telecom, va include în oferta proprie începând din data de 27 iulie Apple iPad, devenind astfel, cel mai probabil, primul operator local de telefonie mobilă care va vinde tableta PC la preţuri mai mici împreună cu abonamente la internet mobil pe o perioadă de unu sau doi ani.

Compania a publicat pe pagina web proprie doar informaţia că va avea în ofertă iPad din data de 27 iulie, fără alte informaţii. Cel mai probabil însă Orange România va urma modelul Orange Franţa, care comercializează iPad la preţuri mai mici decât cele de listă, cu condiţia contractării unui abonament la internet mobil pe unu sau doi ani.

Spre exemplu, clienţii Orange Franţa pot achiziţiona noul iPad 4G de 16 GB la un preţ de 300 de euro, la jumătate faţă de preţul de listă de 600 de euro, dacă semnează pentru un abonament la net de 31 de euro pe lună, pe doi ani de zile. După lansarea iPad de către Orange, este de aşteptat ca paşi similari să fie făcuţi şi de rivalii de la Cosmote şi Vodafone, la fel ca în cazul iPhone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO