Business Hi-Tech

Orange România şi-a majorat veniturile cu 3,5% în T3, la 287 mil. euro

Orange România şi-a majorat veniturile cu 3,5% în T3,...

Autor: Ioana Nita

26.10.2018, 00:08 276
Orange România, subsidiara locală a grupului francez de telecomu­ni­caţii cu acelaşi nume, a înre­gistrat în al treilea tri­mestru al acestui an ve­nituri de 287 milioane de euro, în creştere cu 3,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, avansul fiind gene­rat de adopţia mai mare a ser­viciilor conver­gen­te fix-mobil şi de ma­jo­rarea consumului de date mobile.

„Apetenţa pentru digital este in­con­testabilă deja de mulţi ani, iar di­gi­tal înseamnă, în primul rând, sim­plitate. (…) Încre­derea clien­ţilor noş­tri se reflectă şi în perfor­man­ţele din acest trimestru, în creşterea con­stantă a vânzărilor ofertei fix-mobil Love, cât şi în adoptarea celorlalte soluţii din ecosistemul Orange care sus­ţin un stil de viaţă dinamic, adaptat nevoilor fiecărui client“, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

În ceea ce priveşte numărul total de clienţi ai Orange România, acesta s-a situat la 10,9 milioane la finalul lunii septembrie, fiind cu 1,8% mai mare faţă de 30 septembrie 2017. Dintre aceş­tia, 3,84 mi­lioane de clienţi folo­seau serviciile Orange 4G, în creştere cu 34% comparativ cu aceeaşi perioa­dă din 2017.

Operatorul te­le­com fran­cez a con­ti­nuat să investească în dez­voltarea reţelei lo­ca­le, astfel că la fina­lul lunii septembrie, reţea­ua Orange 4G aco­pe­rea 95,9% din popu­laţia ţării. Totodată, compania telecom a con­ti­nuat şi dezvoltarea reţelei 4G+, astfel încât clienţii din 161 de oraşe puteau experimenta viteze 4G+ de până la 500 Mbps.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO