Business Hi-Tech

Orange Romania va anunta noul sef

03.09.2004, 00:00 21

Actionarii Orange Romania vor desemna in data de 14 septembrie noul presedinte - director general al operatorului de telefonie mobila, in urma plecarii lui Bernard Moscheni la conducerea companiei belgiene Mobistar, au declarat agentiei MEDIAFAX surse din Orange.
"In acest moment, nu se cunoaste inca numele persoanei care va prelua sefia Orange Romania", au adaugat sursele citate. Moscheni, care a condus activitatea filialei din Romania in ultimii patru ani, il va inlocui la Mobistar pe Bernard Ghillebaert.
Parte a grupului Orange, divizie a companiei France Telecom, subsidiara din Romania a raportat in primele sase luni ale 2004 o cifra de afaceri de 281 milioane de euro (plus 36,41%, fata de iunie 2003) si un portofoliu de 3,957 milioane de clienti. Profitul operational inaintea cheltuielilor cu amortizarea (EBITDA) a atins 147 milioane de euro.
La finele lunii aprilie, structura actionariatului subsidiarei din Roania includea Orange Franta - 51%, Wirefree Services Belgia - 22,26%, Alcatel Olanda - 2,87%, doua companii romanesti - MBL Computers si Radcom, fiecare cu cate un pachet de 1,6% din actiunile operatorului, iar restul de 20,67% sunt in proprietatea a opt firme de investitii controlate de AIG Consortium.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO