Business Hi-Tech

Pcfun şi eMAG au adus iPhone 4 în România

Pcfun şi eMAG au adus iPhone 4 în România
17.08.2010, 23:30 279

iPhone, cel mai recent telefon lansat de compania americanăApple, a fost pus în vânzare de magazinele online din România, lapreţuri de încep ce la 4.989 de lei (1.200 de euro) pentru variantade 16 GB.

Preţul mare nu i-a descurajat pe români să cumpere telefonul, încondiţiile în care în Statele Unite se vinde cu 550 de euro.Potrivit lui Radu Apostolescu, director de marketing al eMAG, aufost primite 16 comenzi încă din prima zi.

"Cererea ar putea ajunge până la câteva mii de bucăţi, darstocurile care pot fi aduse sunt încă limitate", a declarat elpentru ZF.

Telefonul a fost pus în vânzare şi de pcfun.ro, magazin onlinedeţinut de compania de distribuţie IT FitDistribution, la preţurice încep de la 5.219 lei (1.233 de euro).

"Cei mai mulţi aşteaptă să scadă preţul şi apoi vor facecomenzi. Până acum clienţii au avut întrebări în legătură cutelefonul", a declarat pentru ZF Mădălin Durcă, director demarketing al pcfun.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO